Forum - Moja Beba Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se - Registruj se]
Idi Na Dno

Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene   Postavi novu temu Anketa:
Autor/ka: Naslov: Obuka za savetnice za dojenje
Mzlaki
Newbie
*

Registrovan/a: 30-10-06
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Bez raspoloženja

wink.gif napisana 28-7-10 u 21:59 Citiraj i odgovori
Obuka za savetnice za dojenje

Drage mame, posle 5 godina truda, uspele smo da organizujemo nešto za šta mislimo da je preko potrebno majkama i budućim majkama u Srbiji - Obuku za savetnice za dojenje

Da li si mama koja je dojila svoju bebu najmanje 6 meseci? Da li si to radila rado, sa zadovoljstvom, sa punim srcem? Da li si možda imala i nekih problema sa dojenjem? Da li ti je nekada bila potrebna pomoć ili savet ali ti je niko nije pružio? Da li si i tada ostala pri želji da dojiš dalje i izborila si se da nastaviš dojenje?

Tražimo majke koje su stekle iskustvo i koje žele da pomažu drugim majkama.

Na početku dojenje nije uvek lako, ali mi koje smo sve to vec prošle mozemo da olakšamo mladim majkama da njima bude lakše!

Prijavi se za besplatnu obuku za vršnjačke savetnice za dojenje u organizaciji Udruženja RODITELJ koja će biti održana 8.avgusta u sklopu obeležavanja Svetske nedelje dojenja.

Više informacija na sajtu Udruženja RODITELJ

Photobucket - Video and Image Hosting
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Ovaj korisnik ima MSN Messenger
winterbaby
Nikad ne ide kući

Registrovan/a: 21-2-09
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: super

[*] napisana 29-7-10 u 01:11 Citiraj i odgovori

Ideja je divna, bravo za realizaciju! Rado bih se pridruzila, ali mi je nemoguce iz mesta gde zivim. Uostalom, ovde patronazna sluzba lepo obavlja ovaj posao.
U svakom slucaju, zelim vam puno uspeha. Pozdrav!

Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
filip.mm
Member

Registrovan/a: 9-4-08
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Sve je ok:)

[*] napisana 29-7-10 u 13:38 Citiraj i odgovori

Takodje podrzavam ovu ideju.Fantasticna je.No i meni je problem jer stanujem daleko.

Filip

Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
Postavi novu temu Anketa:

Idi Na Vrh