| Strana: 1 2 3 4 5 |
mimi-paris
Junior Member

Registrovan/a: 19-12-06
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: Ok
|
napisana 19-12-06 u 13:20 |
|
|
Koristim priliku da pozdravim ellu i sve vas Ja sam svoju bebu osetila sa
puna 2 meseca, mozda vam zvuci neverovatno, ali tako je, kao da prosla ribica, pa me malo zakacila u unutrasnjosti stomaka. Kasnije sam je osetila u
4-om mesecu, pocela ja bila da se okrece, prevrce, a tek u 6-om...udarala je po mojim bubrezima, nemirnica Evo je sada, napunila je 8 meseci.
|
|
|
Ella
Junior Member

Registrovan/a: 22-9-06
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: ispunjena
|
napisana 19-12-06 u 13:35 |
|
|
mamicaaaa= bas si simpa, obozavam tvoje komentare, strava su, uvek me nasmejes 
Barbara= svaka cast, utesno si mi to napisala. Imam neki osecaj da ce tako lako i bezbolno i meni biti, ali nikad se ne zna 
Mimi= nas dve se licno poznajemo, uclanila se danas, pozdrav tebi i dobrodoslica kod nas, ovako dobrih i lepih trudnica i mama
|
|
|
mimi-paris
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 19-12-06 u 14:31 |
|
|
A ja tek sad videla tvoje slike, ella...heh, stomacic ti izgleda veci na slikama nego uzivo Mazi stomace, mazi...
|
|
|
Marijetka
Senior Member

Registrovan/a: 9-9-06
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: Bez raspoloženja
|
napisana 19-12-06 u 17:27 |
|
|
| Citat: | Originalno postavio/la Ella
Marijetka= Tu smo da bodrimo jedne druge. Naravno da cemo se pisati ovako i izvestavati jedne druge o novostima i ostalim. Meni ima jos dosta do maja
meseca i porodjaja.. |
Nije te dugo bilo pa se ja uplasih da ces da nam se javis tek u maju kad se vec porodis, pa reko' da te podsetim da se cesce javis, da nam nedostajes
i da smo primetile da te nema! Cmokic za tebe i pozdravi bebu mislima, kazu da one osecaju sve majcine vibracije
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 19-12-06 u 18:49 |
|
|
mimi; pa kako izgleda veci? Ne mogu ga napraviti vecim nego sto jeste
Mislim da je sasvim ok za 18 nedelja trudnoce. Uostalom ja sam sama sebi sa stomacicem bio veliki ili mali zzzuper 
Marijetka; tu sam ja svo vreme, nego nekad ne stizem da pisem. Ali ima me, i bice me, i pre a i nadam se posle maja 
Pusa tebi i Danji!!!
P.S. pozdravila sam bebanu od tebe
|
|
|
zzivanovic
Newbie
Korisnik nije na vezi
|
napisana 21-12-06 u 01:37 |
|
|
samo da te cokim jednom,ellice..nisam odavno!kako si mi?
pro?itaj privatnu poruku!!
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 21-12-06 u 13:57 |
|
|
super, sve procitala i uzivala u gledanju Faja puno, bas si mi ulepsala dan

Imas i ti poruku, vidi kasnije.
Ja sam super, idem da pravim dorucak, pa se posle spremam u bolnicu na neki sastanak, pisemo se posle!
Bisou (kiss)
|
|
|
danijela
Junior Member

Registrovan/a: 12-9-06
Korisnik nije na vezi
|
napisana 22-12-06 u 16:24 |
|
|
Ella kako kazu svaka trudnoca za sebe,ja sam osetila kuckanje bebe u
sesnestoj nedelji kada bih stavila svoju ruku na stomak bebica bi mi je udarila kao da mi kaze " tu sam ja!!".E posle se to malo redje desavalo da
se i pretvorilo u samo protezanje bebice kako kada.Nekada je neosetim i po dva dana,e posto sam ja panicar veoma veliki trcala bih kod doktora i uvek
je bilo sve super.Sada sam osmi mesec i stomak mi je poceo ici levo dasno(Predivno iskustvo!!!)i zamisli sve u istom vremenu,svakog dana. pozdrav!!!
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 22-12-06 u 21:56 |
|
|
srava Danijela... lepo je doziveti tako nesto.
Nadam se da malo kasnije ce u i ja osetiti to!
sad sam u 5om i osecam po nesto malo, ali kao sto rekoh ne znam razlikovati je li to beba sto se pokrece ili sta ja znam vec da mi se krcka u stomaku

Idem kod dr sledece nedelje, pa cu da pitam i da proverim da je sve OK. A 9 januara imam UZ i jedva cekam!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
danijela
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 23-12-06 u 13:30 |
|
|
Ma sve je ok,videces.I ja imam UZ 8 januara ali to je zadnji!!!Dolazi beba!!!!JUPI!!!
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 23-12-06 u 14:40 |
|
|
e super... Zelim ti sve naj naj... Da si srecna, zdrava i voljena, zajedno sa tvojom bebicom. Obavezno se javi posle kad stignes da pises kako je sve
proslo i kakav je tvoj andjeo!
Cuvajte se, pa se pisemo!
|
|
|
danijela
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 23-12-06 u 19:29 |
|
|
Hvala Ellice!!!Naravno da cu vas obavestiti kako je bilo samo me je zao sto neznamo pol bebe da bih mogla ici u kupovinu odelca jer mi je zelja sve u
plavo ili roze???: Ali mozda u januaru i saznamo,nama nije bitan pol samo da
je zivo i zdavo.Ovako je sve kupljeno samo jos odelca i za krevetac zavezica i ostale zezalice.Neznam dali ides po prodavnicama ali ja sam odusevljena
izborom za bebice!!Prelepo!!!
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 23-12-06 u 20:36 |
|
|
Nisam jos bila po prodavnicama da gledam gardarobicu za bebu, iako sam ponekad ranije usput gledala i odusevila se.
Ja cu 9 jan ici na UZ da saznam pol bebe, pa cu posle moci na miru da razmisljam i kupjuem stvaricice za bebu
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 24-12-06 u 18:20 |
|
|
Nadjoh nesto znacajno na ovu temu sto sam postavila. Ja sam sad u 19oj nedelji, i bas vezano za ovu nedelju pise ovako:
"Vi ste verovatno vec osetili pokrete vase bebe. Pokreti su jos uvek vrlo nezni i periodicni. Trudnice, koje u prvom trenutku ne znaju da ih
prepoznaju, opisuju ih kao blage treptaje ili nezne nadrazaje koje osecaju u stomaku."
Bas tako ja osecam u mom stomaku, neke treptaje i nezne pokrete i nadrazaje, samo da li je to beba?!! Verovatno da jeste!
|
|
|
zzivanovic
Newbie
Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 01:06 |
|
|
nego šta je,nego beba!!!!!
|
|
|
Maki
Member

Registrovan/a: 29-7-06
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: XD
|
napisana 25-12-06 u 13:36 |
|
|
| Citat: | Originalno postavio/la Ella
Nadjoh nesto znacajno na ovu temu sto sam postavila. Ja sam sad u 19oj nedelji, i bas vezano za ovu nedelju pise ovako:
"Vi ste verovatno vec osetili pokrete vase bebe. Pokreti su jos uvek vrlo nezni i periodicni. Trudnice, koje u prvom trenutku ne znaju da ih
prepoznaju, opisuju ih kao blage treptaje ili nezne nadrazaje koje osecaju u stomaku."
Bas tako ja osecam u mom stomaku, neke treptaje i nezne pokrete i nadrazaje, samo da li je to beba?!! Verovatno da jeste! |
I ja sam osetila bebu u 19 nedelji tako da je to to! Jedino sto ces kasnije osecati snaznije pokrete ovo je tek blagi treptaj.
|
|
|
Maki
Member

Registrovan/a: 29-7-06
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: XD
|
napisana 25-12-06 u 13:39 |
|
|
Ali isto tako i nezaboravan osecaj posebno za prvorotke!
|
|
|
danijela
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 14:21 |
|
|
Pa da posto ti je prva trudnoca(kao i meni)bice ti sve neobicno ali nebrini to je bebica,jos uvek je malena pa pliva u tvom stomaku i kad kad osetices
kada dodirne zidove ali polako ti leptirici pocece da te jace gurkaju.Kako bebica raste raste i jacina udaraca.E sada je kod svake trudnice
drugacije,meni je vremenom bebica bila nezna tako da od udaraca nisam osecala vise nista vec samo blago pomeranje i evo sada samo mi stomak ide levo
desno(Mamina dusica mala).I ja sam bila jako nestrpljiva da osetim bebicu jer je to nesto prelepo!!!Uzivaj Ella sa tvojom bebicom!!!
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 14:36 |
|
|
Dobro jutro svima na ovaj katolicki Bozic, i ko slavi katolicki Bozic, zelim mu sve najlepse zelje.
Ljudi meni je ovaj bozic poseban, iako ga mi ne slavimo 
Naime sinoc (skoro celu noc) dok sam lezala mirno na ledjima i gledala filmove, osetila sam moju bebicu. Sad sam sigurna da je to ona. Osecaj je
neopisiv, ne znam kako da vam opisem pokrete bebe... prosto nemoguce. Ali ne boli uopste, i nije jako. Veoma polako i nezno, mali slatki trzaji, kao
da se uhvati za sekundu za nesto pa pusti, ili kao da me mazi iznutra. Divno!!! Zao mi je bilo zaspati, htela sam biti budna sve dok to traje i bila
sam 
Bas je lepo, super osecaj. Eto doneo meni poklon deda Mraz, mislio je da spavam, ali se prevario 
Pisemo se drage moje!
P.S. u sredu idem dr, imam nesto malo pitanja za nju, a takodje imam i da joj kazem da sam osetila bebicu
|
|
|
Marijetka
Senior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 14:46 |
|
|
Divno Ellice, joj kako je to super, prosto pozelim da sam ponovo trudnjaca... hi, hi... Deda Mrazko jos uvek ume da iznenadi
|
|
|
mimi-paris
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 15:50 |
|
|
Hehe, marijetka, da znas da si u pravu...lep je osecaj nositi bebicu, pa jos kad udara levo-desno
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 16:25 |
|
|
hvala Marijetka sto se radujes u moje ime 
Super osecaj, znas i sama. Ako pozelis da opet budes trudnoca, pusti san da ti postane java 
Ja nisam ni sanjala da je ovako lepo biti trudnica. Uzivam i uzivala sam od prvog dana, jer imam tako lepu, ugodnu i divnu trudnocu. Kada bi mi ovako
bilo stalno, gde bi mi bio kraj hihi Osecam se srecnom i zadovoljnom, jer
pored sebe imam nekog ko je uz mene non stop da me mazi, bodri, hrabri i da se raduje bas onoliko koliko i ja. Oboje mastamo o nasoj bebi, koja bez
sumnje mislim da ce biti nesto najvaznije, najvece i najpleminitije u nasim zivotima.
Odoh po vrucu supicu od povrca, beba mi trazi
|
|
|
Marijetka
Senior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 25-12-06 u 19:50 |
|
|
Tako, tako ruckaj lepo da bebica ne bude gladna, sve znas kao da si sa foruma Moja beba ... a ja cu jos malo da popricekam drugo dete, da se nauzivam u prvom ;a da si mazena i voljena to se bas vidi, izbija iz svakog tvog posta. Za tvoju podrsku i izbor m 10+, to je mnooogo bitno.
Veliki cmokic za tebe i osecajnost koju si unela na ovaj forum!I pozdrav tvojoj drugarici mimi. Mogle biste kao i Jeca iz Cikaga da nam pokazete neke
pariske scene.
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 01:32 |
|
|
Jao Marijetka, ma sta sve to napisa?!! Ma cemu silne te pohvale meni?! Znas li sad kako si me ti sama razmazila, sad mozes da me mazes kao putercic
sam, topim se od slatkih reci 
Posebno hvala za recenicu "Veliki cmokic za tebe i osecajnost koju si unela na ovaj forum!" I za ono "sta izbija iz svakog mog posta" Veoma mi je drago sto me dozivljavas tako, jer iako se ne znamo, iako je sve
ovo "na dugme i tapkanje", dobro si me procenila Jesam osecajna, mozda i
previse, ali to takva sam.
Kakvu Parisku scenu zelis? 
pusica za tebe i tvoje malo srce
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 03:12 |
|
|
za trudnice u 20oj nedelji:
Vasa materica ce se sada nedeljno uvecavati za jedan centimetar. Iako vi samo povremeno osecate bebine pokrete, nemojte da mislite da vasa beba ostalo
vreme miruje. Ona se stalno krece, ali vi niste u mogucnosti da je uvek osetite. Njene pokrete osecate samo onda kada ona rukama ili nogama udari o
zid materice. Bebe obicno postaju izrazeno aktivne bas onda kada vi najvise zelite da se odmarate - a to je uvece. Jos dok su u stomaku, one kao da
zele da nam stave do znanja da od sada one vode glavnu rec.
|
|
|
mimi-paris
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 12:38 |
|
|
Juhu, radujemo se moja pilica i ja zajedno sa ellom
|
|
|
mimi-paris
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 13:42 |
|
|
Gde si, ellice, spavalice
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 14:43 |
|
|
Cool slika 
Ja bila u 7h kod cika dr i vadila krv i mokracu, mesecno rutinska kontrola. Posle u 8h vratila se u krevet iako mi se nije spavalo. Radnje jos tad s
enisu ni otvorile, izbor je bio samo jedan, kuci
|
|
|
Marijetka
Senior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 15:41 |
|
|
| Citat: | Originalno postavio/la Ella[/i
Kakvu Parisku scenu zelis? 
|
'ajde, 'ajde nemoj da si skromna... 
Mogla bi neku novogodisnju da ubacis, mislim da bas postoji takva tema, super su fotke, a moze i bilo koja po tvom izboru.
|
|
|
Ella
Junior Member

Korisnik nije na vezi
|
napisana 26-12-06 u 16:55 |
|
|
mogu ti poslati na private, ostavi mi mail, jer bojim se dosadicu ovde svima sa mojim fotkama, a jos beba nije stigla 
Zamisli kad moj mali sloncic izadje, gde ce mi biti kraj?!
|
|
|
| Strana: 1 2 3 4 5 |